Призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом

22 листопада 2013

Близько ста активістів, які виступають проти рішення Кабміну про призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, а також ті, що зібралися з нагоди дев'ятої річниці помаранчевої революції, продовжують акцію протесту на Майдані Незалежності в Києві.

Відзначається, що кількість активістів поступово збільшується. Відомо також, що акція оголошена безстроковою.

Нагадаємо, в ніч з 21 на 22 листопада на Майдані Незалежності в Києві зібралися за різними оцінками від однієї до трьох тисяч українців, обурених рішенням уряду України про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. (Корреспондент.net)


Рішення України призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС буде негативно сприйнято світовим інвестиційним співтовариством, впевнені опитані в четвер агентством "Інтерфакс-Україна" експерти. (Interfax.com.ua)


Міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг висловив розчарування рішенням України припинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. (Interfax.com.ua)


Сполучені Штати висловили жаль у зв'язку з тим, що Кабінет міністрів України прийняв рішення відстрочити асоціацію з ЄС, заявила офіційний представник держдепартаменту США Дженніфер Псакі. (Interfax.com.ua)

Оцініть статтю:

На Майдані в Києві збираються люди, які виступають проти рішення Кабміну про призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X