Апостилізація і переклад ваших документів

06 червня 2013

Зібралися вчитися за кордоном? Потрібно легалізувати документи або апостилізовану диплом? Компанія SIMPLEX з радістю вам в цьому допоможе.

Вам не потрібно їхати в Київ і домагатися зустрічі в Міністерстві, ми зробимо це за вас.


Апостиль - це штамп, що проставляється на офіційних документах або оформляється у вигляді додатку до них уповноваженими державними органами для засвідчення справжності печатки, підписи та посади особи, які проставлені на документі. Проставлення апостиля підтверджує дійсність документа і забезпечує визнання його в державах, які підписали Гаазьку конвенцію.

Проставлення даного штампа скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів в країнах, які підписали Гаазьку конвенцію.

Проставлення штампа апостиль здійснюється відповідно до «Правил проставлення апостиля на офіційних документах, призначених для використання на території інших держав» і може бути виконано в Міністерстві закордонних справ України, Міністерстві юстиції України та Міністерстві освіти України.

Проставлення апостиля виконується на наступних документах:

  • документи про освіту
  • документи про вчене звання
  • документи, оформлені державними і приватними нотаріусами (нотаріально завірена копія документа (фотокопія), нотаріально завірений переклад, заяву, доручення, свідоцтво, договір та інше)
  • офіційні свідоцтва (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про смерть та інше)
  • документи від органів судової влади України (судове рішення, ухвала, постанова та інше)
  • документи від органів прокуратури, органів юстиції
  • адміністративні документи

Апостиль не ставиться:

на оригіналах, копіях та фотокопії паспортних документів, військових квитків, трудових книжок, дозволів на носіння зброї, свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів (технічних паспортів), посвідчень особи, нормативно-правових актів, роз'яснень та правових підстав, що стосуються їх застосування, документів, що носять характер листування.

Крім того, ми здійснюємо переклад документів для візи і не тільки - швидко, якісно і недорого!

Ми завжди готові запропонувати:

  • Індивідуальний підхід
  • нерозголошення інформації
  • Найвища якість всіх послуг

Також можливий переклад документів з нотаріальним посвідченням. У нас найоптимальніше поєднання якості і ціни на виконання будь-яких завдань, починаючи з роботи над документами для візи і закінчуючи книгами, а також є гнучка система знижок для клієнтів, що замовляють великі обсяги робіт.

Оцініть статтю:

Програму оцінили 2 людини
Потрібно легалізувати документи або апостилізовану диплом? Апостилізація і переклад ваших документів
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X