Знижка 50% на навчання в кращому приватному бізнес вузі Німеччини!

16 жовтня 2017

Виграй знижку при вступі до IUBH - кращого приватного німецького бізнес ВНЗ (1 місце в рейтингу CHE Ranking 2017 Німеччини в категорії розвитку подальшої кар'єри студентів)!

Відмінна новина для клієнтів SIMPLEX, що вступають в університет IUBH. Під час вступу ти зможеш взяти участь в розіграші спеціальних стипендій для майбутніх успішних студентів вузу - від 20% до 50% на вартість 1 року навчання у вузі.

Ти вже визначився зі спеціальністю і точно знаєш, ким хочеш стати? У тебе є бачення свого навчання в Німеччині, розвитку навичок і подальшої кар'єри? Поділися своїми планами з приймальною комісією вищого навчального закладу, розкажи як отримана спеціальність і знання допоможуть тобі побудувати успішне майбутнє. Креативність вітається!

Виграй стипендію всього за 2 кроки:

  1. Вступай до IUBH разом із SIMPLEX і отримай лист про зарахування
  2. Склади історію своєї майбутньої навчання і бачення подальшого кар'єрного розвитку. Розкажи про свої плани і прагненнях в креативної, незвичайній формі (відео, анімація, презентація) - тривалістю 2-3 хвилини

Найбільш креативні студенти, обрані приймальною комісією, отримають відповідні стипендії (20%, 30% або 50%) - відразу на перший рік навчання.

Оцініть статтю:

Програму оцінили 1 людина
У тебе є бачення своєї майбутньої навчання і побудови успішної кар'єри? Поділися своїми планами і отримай знижку до 50% на навчання в IUBH! Знижка 50% на навчання в кращому приватному бізнес вузі Німеччини!
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X