Освіта 2013 в цифрах

19 листопада 2013

Відповідно до недавнього дослідження навчання за кордоном позитивно впливає на академічну успішність і кар'єрний ріст. У студентів змінюється ставлення до навчання, розвивається свою думку і розуміння світу, а також розширюються кар'єрні можливості.

  1. Нові дослідження показали, що люди, які в молодості брали участь в освітніх поїздках, заробляють на $ 5000 в рік більше! І серед них набагато більше тих, хто здобув вищу освіту.
  2. Майбутній успіх - Дев'ять з десяти людей, які були в освітніх поїздках в юності кажуть, що цей досвід допоміг їм в отриманні освіти або кар'єрі, а також це вплинуло на вибір професії - відповіли більше половини (52%) опитаних.
  3. Рівень освіти - Більшість студентів, які брали участь в освітніх поїздках, закінчували університет, а потім і аспірантуру. З кожною поїздкою, позитивний ефект освітніх подорожей посилюється!
  4. Допитливість - Поїздки роблять навчання цікавішим, в результаті діти мають більш високі оцінки і мотивацію до навчання, як в школі, так і поза нею.
  5. Культурний розвиток - У той час як вчителя і підручники дають "суху" інформацію, освітні поїздки дають нове розуміння світу, а враження від подорожей довго не забуваються.

Оцініть статтю:

Програму оцінили 2 людини
Відповідно до недавнього дослідження навчання за кордоном позитивно впливає на академічну успішність і кар'єрний ріст. У студентів змінюється ставлення до навчання, розвивається своя думка Освіта 2013 в цифрах | SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X