Освіта в Канаді - Нові правила для іноземних студентів

24 лютого 2014

12 лютого 2014 року на сайті уряду Канади (cic.gc.ca) були опубліковані нові правила для абітурієнтів, які планують навчатися в Канадських ВНЗ.

Як зазначено в статті - нові правила покликані зміцнити статус Канади, як кращого вибору для іноземних студентів. Ці зміни дають можливість легше і швидше звикнути до життя і навчання в Канаді.

Правила вступають в силу з 1 червня 2014 року.


Головні нововведення

1) Для отримання Дозволу на навчання (Study Permit), студенти зобов'язані вступити до ВНЗ або продовжувати навчання (В старих правилах було досить показати намір вчитися в канадському університеті)

2) Студентські візи будуть видаватися тільки тим, хто вступає до канадські ВНЗ, акредитовані приймати іноземних студентів (В старих правилах можна було вступати до будь-освітня установа)

3) Студенти, які отримали Дозвіл на навчання (Study Permit), автоматично отримують право працювати до 20 годин на тиждень поза кампуса під час навчання, і повний робочий день під час канікул (За старим правилах необхідно такий дозвіл отримувати)

4) Дозвіл на роботу (Co-Op Work Permit) за програмою Co-Op можуть отримати тільки ті студенти, які навчаються в акредитованих для цього центрах (У старих правилах такий дозвіл можна було отримати, навчаючись в будь-якому центрі з програмою Co-Op)

5) Відвідувач Канади може подавати документи на Study Permit, перебуваючи на території Канади. За умови що він знаходиться в Канаді з академічного обміну, або навчаючись як студент в дозволеному ВНЗ, або якщо він закінчив спеціальний курс, необхідний для вступу до ВНЗ. (В старих правилах подаватися на Study Permit перебуваючи на території Канади було не можна)

Докладніше про решту нововведення ви можете прочитати на урядовому сайті Канади.

Оцініть статтю:

Опубліковані нові правила для абітурієнтів, які планують навчатися в Канадських ВНЗ Освіта в Канаді - Нові правила для іноземних студентів
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X