Безкоштовна підготовка до TOEFL

10 грудня 2015
Вирішив вступати в закордонний ВНЗ? Або просто потрібен мовний сертифікат?

Скласти іспит TOEFL iBT в Україні не проблема. Підготуватись до іспиту з викладачем також легко. А що робити якщо потрібно підготуватись до його складання, але фінансів на це немає?

Тут тобі на допомогу прийде посидючість, спокій і кілька корисних посилань від SIMPLEX!

Екзамен TOEFL

Про те, що це за іспит такий, написано безліч статей, і навіть є цілий сайт про TOEFL!

Якщо коротко, TOEFL iBT - це іспит з англійської мови, який здають на комп'ютері за спеціальною програмою. Під час здачі перевіряються твої знання в читанні англійських текстів і сприйнятті інформації на слух, здібності розмовляти і писати твори.

Після успішного складання тесту ти отримуєш спеціальний Сертифікат, який підтверджує твоє знання англійської на певному рівні (він вимірюється від 0 до 120 балів). Цей сертифікат буде корисний для багатьох цілей, наприклад:

  • при вступі до закордонних універсітетів
  • при подачі документів на робочі і імміграційні візи
  • в школі, щоб не здавати річний екзамен з англійської!
  • та й ще в багатьох випадках...

Як же безкоштовно підготуватися?

Щоб не витрачатися на репетиторів і пристойно заощадити, вам знадобиться інтернет, правильний настрій і кілька годин вільного часу.

Ось кілька корисних посилань, тут можна знайти матеріали для підготовки і навіть поспілкуватися з іншими студентами. Зрозуміло, все це доступно англійською, так що без базового знання мови, на жаль не обійтися:

7. learn4good.com

На цьому сайті є завдання для самостійної підготовки. Також описано, з яких частин складається іспит. Одним словом, є корисна інформація.

6. goodlucktoefl.com

Тут, мабуть, зібрана найбільша детальна інформація про те, з чого складається іспит, і як він оцінюється.

5. testpreppractice.net

Дуже корисний ресурс. Проходячи завдання з читання та граматики на час, ти зможеш добре натренувати. На іспиті дуже важливо відчувати час!

4. examenglish.com

Ще один корисний сайт! Вибираючи справа частину і номер завдання, ти можеш спробувати свої сили в Читання і слухання, а також перевірити словниковий запас.

3. stuff.co.uk

Дуже корисний сайт. Тут є завдання на час, можна довго тренуватися.

2. toeflgoanywhere.org

Сайт №1 для підготовки! Це офіційний сайт від компанії ets.org (яка собсно и приймає цей іспит). Тут тобі і безкоштовні брошюри, і інформація про екзамен, і корисні ссилки (правда сама компанія представляє тільки платні підготовчі матеріали).

1. YouTube

Напевно, найкорисніший сайт, тут ти знайдеш сотні відео, присвячених екзамену. Велика кількість людей із радістю діляться своїми враженнями про іспит.

Оцініть статтю:

Програму оцінили 10 людей
Потрібно здати мовний іспит toefl ibt? Тримай прості поради, як підготуватися до його здачі, не витративши ні копійки! ... Як безкоштовно підготуватися до TOEFL
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X