Стипендії та гранти в Канаді (з посиланнями)

04 червня 2018

Канада — один зі світових лідерів за якістю освіти, який надає іноземним студентам відмінні можливості для отримання першокласних знань, безцінного практичного досвіду і перспективного освіти. Однак, ця країна, як і багато інших, пропонує лише платні програми навчання, як для іноземних, так і для місцевих студентів.

У цій статті ми познайомимо вас з основними можливостями повного або часткового фінансування освіти в Канаді за рахунок стипендіальних програм та грантів в країні.

Пам'ятайте про те, що отримати стипендію на навчання в Канаді досить складно, враховуючи високі вимоги і велику конкуренцію. Плюс, більшість стипендій покриває лише частину витрат (в середньому 2,000-4,000 $ в рік), так що вам все одно доведеться платити за навчання та проживання.

Перше, що варто сказати - ми (SIMPLEX) займаємося виключно підготовкою та вступом в закордонні ВНЗ. Підбір стипендій та подача на гранти не входить в список наших послуг.

Отже, перейдемо до списку кращих грантових і стипендіальних програм Канади! Тут діють різні типи програм, але виділимо 3 основні — державні, недержавні та університетські.

Канадські державні стипендії

  1. Програма стипендіальних програм ім. Ф. Бантінга (посилання). Це державні стипендії і гранти, які пропонуються іноземним студентам, які бажають навчатися на програмах аспірантури в галузі природничих та соціальних наук чи охорони здоров'я.
  2. Канадські стипендії для магістерських програм (посилання). Стипендії для канадських студентів, що навчаються на програмах магістратури або докторантури в канадському університеті, якому виділяється певна квота на оплату свого навчання.
  3. Гранты IDRC Research (посилання). Державні стипендії для студентів з країн, що розвиваються для навчання на програмах магістратури або докторантури в акредитованому канадському університеті.
  4. Стипендіальні програми від організації NSERC (ссылка). Різні державні стипендії і гранти, доступні студентам, які досягли значних успіхів у навчанні в галузі природничих наук або інженерії. Фінансується державним департаментів з досліджень в галузі природничих наук та інженерії.
  5. Гранти Ваньє для програм післядипломної освіти (ссылка). Канадські державні стипендії, які доступні студентам, які планують навчатися на програмах докторантури в Канаді.

Неурядові стипендії для навчання в Канаді

  1. Стипендії від фонду Анни Валле (посилання). Стипендії для іноземних студентів, які вивчають біомедицину, і зокрема спеціальність Animal research, на програмах докторантури в акредитованому канадському університеті в Квебеку або Британської Колумбії.
  2. Стипендії та гранти Трюдо (посилання). Фонд Трюдо пропонує ряд стипендій та грантів для іноземних студентів, які навчаються на програмах докторантури в певних канадських університетах.

Канадські університетські стипендії

  1. Карлтонському університет. (посилання)
  2. Університет Конкордія (посилання). Різні стипендії для навчання в Канаді, в університеті Конкордія, в Монреалі, які доступні іноземним студентам, які навчаються на програмах бакалаврату.
  3. Університет Делхаузі (ссылка). Стипендії для студентів і абітурієнтів університету Делхаузі в Галіфаксі, які діють на різних програмах навчання — від бакалаврату до магістратури.
  4. Університет Ферлі Дикинсона (ссылка). Для студентів усіх рівнів, які навчаються в університеті Ферлі Дікінсона в Ванкувере.
  5. Стипендії Вищої школи комерційних студій, HEC Montreal (посилання). Видаються за певні академічні успіхи під час навчання.
  6. Коледж Humber, Торонто (посилання).
  7. Університет Макгілл (посилання). Різні програми отримання грантів, в тому числі стипендіальні програми McGill Entrance і PBEEE & mdash; стипендія за особливі академічні успіхи для іноземних студентів, діють для учнів в аспірантурі і на післядипломних програмах.
  8. Університет Квінс (ссылка). Ряд стипендій для іноземних студентів при навчанні в університеті Квінс в Кінгстоні, Онтаріо. Деякі гранти доступні тільки для студентів з Індії, Пакистану і США.
  9. Університет Квест (ссылка). Стипендії від 2000 доларів для навчання в університеті Квесту в Канаді, на які можуть претендувати всі іноземні студенти.
  10. Університет Британської Колумбії (посилання). Програма «Лідери завтрашнього дня». Стипендії за особливі академічні успіхи для учнів в університеті Британської Колумбії у Ванкувері, доступні студентам, які демонструють лідерські якості і досягають виняткових успіхів у навчанні.
  11. Стипендії на програмах магістратури та аспірантури від університету Британської Колумбії (посилання).
  12. Універсітет Альберти (ссылка). Програми бакалаврату/магістратури.
  13. Універсітет Калгари (ссылка). Стипендії для іноземних студентів, варіюються від 500 до 60.000 доларів.
  14. Университет Манитобы (посилання).
  15. Універсітет Саскачевана (посилання). Стипендії за особливі академічні успіхи, доступні для іноземних студентів, які планують навчатися на програмах бакалаврату в університеті Саскачевану.
  16. Універсітет Торонто (посилання). Стипендії для канадських та іноземних студентів на навчання в університеті Торонто на програмах магістратури/аспірантури.
  17. Універсітет Ватерлоо (посилання). Різні стипендії, пропоновані іноземним студентам, які навчаються на магістерських або докторських програмах в університеті Ватерлоо.
  18. Універсітет Саймона Фрейзера (посилання).
  19. Універсітет Західного Онтаріо (посилання).
  20. Міжнародна студентська програма від Йоркського університету (посилання). Йоркський університет пропонує ряд стипендій для іноземних студентів, які планують навчатися в Торонто.

Сподіваємося, ці посилання допоможуть вам в пошуках потрібної стипендії!

А якщо вам потрібна підготовка і вступ в топові канадські університети і коледжі - звертайтеся до наших менеджерів . Вартість вступу відразу в 3 ВНЗ на вибір - 8750 гривень!

Оцініть статтю:

Програму оцінили 5 людей
Які можливості отримання стипендій і грантів пропонують навчальні заклади Канади? Давайте розбиратися разом, як економити канадському студенту під час навчання! Стипендії та гранти в Канаді для іноземних студентів | SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X