В який ВНЗ вступати в 2017 - рейтинг за рівнем працевлаштування випускників

25 квітня 2017

Навчання в коледжі чи університеті за кордоном - не просто самоціль, це початок і основа твоєї майбутньої успішної кар'єри. Обдуманий і зважений вибір навчального закладу може вплинути на привабливість майбутнього резюме і звернути на тебе увагу роботодавців.

Адже якщо твоя мета - отримати посаду у великій міжнародній компанії, потрібно пам'ятати, що на рішення прийняти на роботу може вплинути будь-яка дрібниця. А твій диплом - це один з перших критеріїв, до якого звернуться на співбесіді.

Рейтинг університетів серед міжнародних роботодавців

Лондонський журнал Times Higher Education опублікував рейтинг навчальних закладів, чиї дипломи   цінуються на ринку праці вище за інших і які краще за інших готують студентів до майбутньої роботи. Для складання рейтингу редактори Times опитали рекрутерів з декількох сотень топ-компаній світу.

У цей список увійшли 150 універсітетів з 34 країн - від США до Японії. Тож не дивно, що на початку списку опинилися ВНЗ з Франції, Німеччини, Швейцарії, Великобританії та Канади. У ВНЗ цих країн традиційно багато уваги приділяється практичним заняттям і стажувань під час навчання.

Перші місця зайняли найпрестижніші і відомі багатьом студентам Массачуссетського Технологічний, Кембридж, Гарвард, Стенфорд.

Однак фахівці зі вступу  SIMPLEX рекомендують українському студенту звернути увагу на менш популярні і розрекламовані, але не менш престижні університети трохи далі за списком топ-150. Вартість навчання тут нижче, як і конкурс претендентів на місце, зате перспективи працевлаштування та увагу роботодавців забезпечені.

Залиште заявку зараз
і наші фахівці допоможуть вам визначитися зі спеціальністю, вибрати найкращі ВНЗ по вашим критеріям і вчинити!

Ось лише деякі, найпопулярніші ВНЗ серед представників топ-компаній світу:

Звичайно, це далеко не весь список навчальних закладів.

Наші фахівці можуть зробити підбір кращих університетів по вашим побажанням, а також розробити індивідуальну стратегію вступу, враховуючи подальші плани щодо побудови успішної кар'єри!

Дізнайтесь більше!

Цікавить програма
Залиште номер телефону і ми передзвонимо вам найближчим часом!

Оцініть статтю:

Програму оцінили 1 людина
Обдуманий і зважений вибір вузу допоможе звернути увагу роботодавців. У цій статті ми розповімо про найпрестижніших вузах 2016 - 2017, чиї дипломи високо цінують роботодавці з усього світу В який університет поступати в 2017 - рейтинг за рівнем працевлаштування випускників
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X