5 причин дати дитині можливості, яких у вас не було

06 червня 2018

Ми знаємо, що ви обожнюєте своє чадо. Ми знаємо, що ви любите спостерігати як дитина дорослішає, як він вчиться, росте і розвивається. Можливо, що іноді ви також переживаєте про те, як стрімко біжить час, наближаючи дитину до дорослого життя, і мрієте про можливість якомога довше тримати його «під своїм крилом».

Не всім батькам просто спостерігати, як діти перетворюються на дорослих, самостійних людей. Але знаєте, що гірше? Не дати дитині стати кращою версією себе.

Поряд з вихованням, правильним харчуванням і батьківською любов'ю - освіту за кордоном є дуже серйозною інвестицією в успішне майбутнє дитини. Особливо сильно це помітно в останні роки. І навіть якщо у вас в дитинстві не було можливостей подорожувати, вчитися і жити за кордоном, ось 5 вагомих причин подарувати такі можливості вашим дітям:


1. Дозвольте йому знайти «своє плем'я»

Незважаючи на весь комфорт і безпеку вашого будинку, вулиці, міста – це всього лише маленька частина величезного і цікавого світу. Дослідження знову і знову показують, що саме нові знайомства і спілкування роблять нас щасливішими, а зовсім не соціальний статус. А для молоді проблема пошуку « своїх » людей виникає постійно.

Соціальні групи – це багато (якщо не все) для взрослеющей індивідуальності, і підтримка (або її відсутність) з боку кола спілкування дуже сильно впливає на сприйняття самого себе і свого місця в світі.

Під час подорожей і навчання за кордоном, підлітки набагато більше спілкуються, знаходять друзів, проводять багато часу з людьми, які поділяють їхні інтереси. Цей період життя може бути дуже інтенсивним і складним, але друзі з «свого племені» залишаються на все життя.


Читайте також: Середня освіта за кордоном


2. Допоможіть йому відчувати себе в будь-якому місці, як вдома

Не дивлячись на всі відмінності в культурі, звичаях і мовами, всі люди однакові. Про це вам скаже будь-який іноземний студент або мандрівник. Зараз ваша дитина може не розуміти цього. Здалеку, крізь екран свого смартфона або завдяки новинам, він може думати що всі народи дуже різні, і що між ним і таким же підлітком з США, Китаю, Австралії або, наприклад, Франції, майже немає нічого спільного.

Але варто відкрити перед ним можливості навчання за кордоном і подорожей, і ви відразу помітите як погляди вашої дитини розширюються, а дружелюбність і привітність примножуються.


3. Дозвольте дитині поліпшити знання іноземних мов

Загальновідомо і давно доведено - немає кращого способу вивчити іноземну мову і почати вільно нею розмовляти, ніж практикувати мову за кордоном, в країні, де цією мовою розмовляють.

Життя і навчання за кордоном важко переоцінити, а в умовах масштабної глобалізації, знати один або кілька іноземних мов – безцінна перевага.


Читайте також: Канікули і мовні курси за кордоном


4. Нехай мир стане менше, а можливості ближче

Після першого досвіду навчання і життя за кордоном, подальші можливості будуть відчуватися ближче і простіше. Повірте, переживання під час першої поїздки дуже скоро зникнуть, і дитина з головою порине в можливості навчання та відпочинку за кордоном.

Впевненість в собі приходить після усвідомлення того, що всі ми схожі (див. Пункт 2) і разом з мотивуючої енергією від подоланих труднощів.


Читайте также: Вища освіта за кордоном


5. Дайте дитині необхідні навички лідерства

Сьогодні, більше ніж будь-коли, молоді люди політично і соціально розрізнені. Ваш син або дочка – частина нового покоління філософів, політиків і агентів змін, чиї дії будуть впливати на розвиток людства в найближче сторіччя.

Молодь повинна володіти навичками ефективного впливу і впровадження своїх ідей. Освіта за кордоном – це ідеальний спосіб допомогти дитині розвинути свої можливості.


Подорожі, освіту і мовні курси виховують незалежність, креативність, відкритість, соціальну культуру і мовні навички – все, що потрібно для появи нових лідерів, які вміють критично мислити і робити цей світ кращим.

Дізнайтеся, як освітнє агентство SIMPLEX може допомогти вашій дитині в організації освіти або мовних курсів за кордоном і досягнення важливих життєвих цілей.

Залиште заявку зараз

Оцініть статтю:

Програму оцінили 11 людей
Не просто дивитися, як дитина перетворюється на дорослого. Але знаєте, що ще гірше? Не дати дитині стати кращою версією себе. Дізнайтеся як розкрити потенціал вашої дитини разом з SIMPLEX! 5 причин дати дитині можливості, яких у вас не було - Освіта та подорожі | SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X