20 найперспективніших університету в сфері IT - інформаційних технологій

20 липня 2016

Специальности в сфере IT считаются очень перспективными в современном мире компьютерных технологий. В последние годы, профессия "айтишника" занимает верхние строчки в списках самых привлекательных и желаемых, особенно среди молодежи.

Зараз випускники " Інформаційних технологій " займаються вирішенням бізнес-завдань, розробкою ПЗ, технічним обслуговуванням, мережевий архітектурою і так далі. Багато бізнес-компанії шукають фахівців, що володіють відразу декількома навичками.

Щоб не витрачати час на пошук кращих університетів в інтернеті, читайте рейтинг 20 найбільш перспективних ВНЗ шляхом " Інформаційні технології " за версією освітньої компанії Simplex:

Швейцарія - Освіта в IT

Швейцарські університети давно потрапляють в топ всіх рейтингів за рівнем освіти в Європі. Фокус зміщений на прийом іноземних студентів, яких тут близько 50 тисяч.

Викладання зазвичай ведеться англійською, французькою та німецькою мовами, а за фахом " Інформаційні Технології" існує більш 46 програм бакалаврату в різних університетах країни.

У двадцятку найперспективніших потрапили лише два ВНЗ, але насправді, якісне & nbsp; освіту в Швейцарії & nbsp; можна отримати майже в кожному університеті.

США - Information Technology

IТ-освіту за кордоном найчастіше асоціюють з США, батьківщиною таких компаній як Google Inc. , Microsoft и Apple. Університети цієї величезної країни дали світу найсильніших програмістів.

Серед десятків університетів ми вибрали три, які вважаються лідерами. Їх випускники вже дали світу безліч нових технологій і розробок.

Освіта в США, зокрема, в сфері комп'ютерних технологій - це величезний вибір великих і відомих ВНЗ, таких як університет Орегона, Південної Флориди, Бриджпорта, Рузвельта, Вермонта і так далі - щоб дізнатися більше про можливості вступу до цих і інші університети Америки - дивіться наш розділ & nbsp; освіту в США.

Великобританія - IT Освіта

Британські університети мають славу престижних наукових центрів. Дослідження, що проводяться тут, вже впливали і, безсумнівно, будуть впливати на світовий розвиток.

Практичні навички фахівців, які закінчили ВНЗ цієї країни, високо цінуються всіма роботодавцями. У країні величезна кількість компаній, що займаються програмним забезпеченням і використанням IT технологій в бізнесі і інноваційних розробках.

Цього разу, 4 університети потрапили в рейтинг, однак Simplex допоможе вам вступити до будь-британський ВНЗ - читайте більше в розділі   освіту у Великій Британії

Канада - IT

Канадські університети дають можливість отримати високоякісну освіту, займаючи топові позиції в рейтингах найкращих університетів. До того ж вартість навчання нижчий, порівнюючи з США або Європою.

Кроме того, в Канаді Величезна Кількість коледжів, Які предлагают отріматі професійне практичне освіту в сфері комп'ютерних технологій всього за 1-3 роки + великий ринок праці, Який цінує працьовита випускників и не дасть вам Залишити без роботи.

Разом з компанією Simplex ви отримаєте можливість   гарантовано вступити   в будь-який з канадських коледжів-партнерів - залиште   заявку   зараз або читайте більше в розділі   освіту в Канаді.

Нідерланди - IT Освіта

Академічні та науково-дослідні інститути Нідерландів потрапляють в топ рейтинги світу. Тут розташовані бази значної кількості компаній, що займаються IT, таких, як Sony Computer Entertainment IncCasengoeBuddyExact Software.

Інженерної справи і комп'ютерних технологій в   університетах Голландії   приділяють багато уваги, так що вони давно займають місця в списках найпривабливіших ВНЗ в сфері IT в усьому світі.

Сінгапур

Сінгапур – одне з найбільш швидко і передових держав Азії. Це важливий економічний і бізнес-центр. За рівнем системи освіти Сінгапур випереджає більшість країн і входить в п'ятірку кращих. ВНЗ Великобританії, США та Австралії відкривають тут свої філії. Тут знаходяться такі компанії, що займаються IT і програмуванням: NeoOdeonThoughtworksBitmazk.

Гонконг

Один з фінансових центрів світу. У Гонконзі розташовані головні офіси міжнародних корпорацій, і тому навчання тут відкриває цілей горизонт можливостей.

Для іноземних студентів існують спеціальні гранти і дотації.

Австралія

Диплом про закінчення австралійського ВНЗ визнається в усьому світі і відкриває широкий спектр можливостей. У багатьох університетах діють програми підготовки.

Під час навчання акцент ставиться на нестандартне мислення, здатність до критичного мислення і активної участі в дискусіях. Іноземні студенти у ВНЗ Австралії складають сумарно близько 13% від загального числа, це більше, ніж в будь-якій іншій країні світу.

Особливістю австралійського освіти є « подвійні ступені », наприклад менеджмент / бізнес і право або лінгвістика і психологія.

Японія

Японія – розвинена країна з високим рівнем життя, є одним з лідерів в областях інновацій, наукових досліджень, робототехніки та біомедицину. Ця країна знаходиться на третьому місці по вкладеннях в розвиток науки.

Японський уряд приділяє першочергову увагу розвитку інформаційних технологій в країні - це позначається на високій якості освіти, інноваційних дослідженнях і постійному впровадженні передових технологій в життя.


Чи плануєте навчання за фахом IT за кордоном? Звертайтеся до освітньої агенції SIMPLEX! Допоможемо вибрати кращий ВНЗ, зібрати і оформити необхідні документи і успішно вступити.

Запишіться на консультацію

Оцініть статтю:

Програму оцінили 11 людей
Як вибрати кращий університет в IT сфері за кордоном, як стати айтишником і отримати комп'ютерну освіту? - читайте в статті "20 кращих IT ВНЗ світу" 20 найперспективніших університетів в сфері IT - інформаційних технологій
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X