На курси англійської мови у Великобританії тепер ще простіше отримати візу

19 вересня 2013

Чудова новина! 6-го вересня 2013 імміграційний департамент Великобританії (Home Office) опублікував зміни в правилах отримання віз.

Тепер всі, хто в'їжджає до Великобританії по 6-ти місячної туристичної або бізнес візою мають право навчатися в акредитованих школах до 6 тижнів.

Таким чином, щоб пройти мовні курси у Великій Британії можна подавати документи на звичайну туристичну або бізнес візу, а це простіше ніж відкриття віз Tier! Крім того, Home Office не регламентує терміни проходження навчання - ви можете вчитися все 6 тижнів поспіль, або розбити цей термін на кілька частин.

Головний виконавчий директор асоціації акредитованих мовних центрів (English UK), Тоні Мілнз (Tony Millns), зазначив переваги і позитивні сторони візової схеми, в тому числі низький відсоток відмов у візі (8% серед шкіл членів асоціації):

Це важливий крок, який виправив абсурдність ситуації, що склалася, коли технічно туристи могли навчитися їздити на коні або робити кераміку або займатися йогою, але сидіти в класі і вчити мову країни, яку вони відвідують було заборонено.

Наші мовні центри отримують багато запитів від людей, які знаходяться в Великобританії по бізнес візі і хочуть освіжити свої знання бізнес-англійської. Але до сих пір ми були змушені їм відмовляти.

Оцініть статтю:

Чудова новина! 6-го вересня 2013 імміграційний департамент Великобританії (Home Office) опублікував зміни в правилах отримання віз На курси англійської мови у Великобританії тепер ще простіше отримати візу
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X