Чому варто зайти на чай в Simplex у 2012? ;) | SIMPLEX.UA

04 грудня 2012

На дворі грудень місяць 2012, і здається, що літо ще дуже-дуже далеко ... Ан-ні! Набір на літню програму Work & Travel USA 2013 - в самому розпалі.

Багато наших учасники вже визначилися з вакансіями (актуальний список JobOffer тут), деякі тільки пишуть резюме (як написати його правильно читай тут), але є і такі студенти, які все ще на етапі вибору агентства - через кого ж поїхати влітку 2013 в США по програмі Work & Travel?

Щоб хоч якось полегшити нашим майбутнім клієнтам життя (а ми не сумніваємося, що зваживши всі «за» і «проти», ви потрапите саме в ряди наших клієнтів, точніше - друзів Simplex), ми зібрали за вас всю необхідну інформацію за цінами в м Дніпро.

І ще! Хотілося б звернути увагу на те, що SIMPLEX має акредитацію Гос.Департамента США на Літо 2013, як офіційний партнер американських спонсорських організацій в Україні, а це означає, що ми працюємо на вищому рівні. Приходьте і переконайтеся самі!

p.s. У нас тепло і є чай з печивом ..

Оцініть статтю:

На дворі грудень місяць 2012, і здається, що літо ще дуже-дуже далеко ... Ан-ні! Набір на літню програму Work & Travel USA 2013 - в самому розпалі Чому варто зайти на чай в Simplex у 2012? ;) | SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X