Прямий ефір - Освіта в Канаді. можливості працевлаштування

29 квітня 2020

Чи плануєте вступати до вузів Канади? Тоді це "must see" прямий ефір для вас! ⚡️

На вебінарі ми не тільки поговоримо про надходження в канадські вузи 2020 року, але і торкнемося одну з найцікавіших для студентів тим - працевлаштування під час навчання і після випуску з вузу!

💬 З вами на зв'язку:

✔️ Світлана Бєлан - представник Mohawk College і експерт з працевлаштування. Ми обговоримо питання підготовки до співбесіди, складання резюме, хто допомагає студентам з пошуком роботи, поговоримо про стан ринку праці в Канаді.

✔️ Аліна Євпак - фахівець SIMPLEX.UA з підготовки та гарантованого вступу в канадські вузи.

Ми звичайно ж торкнемося питання поточної ситуації з надходженням на осінь 2020 року, а також про сам коледж Mohawk - популярні програми, стипендії та можливості для українських студентів!

💬 Буде цікаво, коротко і корисно. Прямий ефір 30 квітня, початок о 18:00. Трансляція на нашій сторінці в Фейсбук - приєднуйтесь!

Оцініть статтю:

Програму оцінили 2 людини
Чи плануєте вступати до вузів Канади? Тоді це "must see" прямий ефір для вас! ✅ На вебінарі ми не тільки поговоримо про надходження в канадські вузи 2020 року, але і торкнемося одну з найцікавіших для студентів тим - працевлаштування Прямий ефір - Освіта в Канаді. можливості працевлаштування | SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X