З 18 липня 2021 українці зможуть їздити до Німеччини без обмежень!

16 липня 2021

Відмінні новини для всіх мандрівників!

Громадяни України вже з 18 липня 2021 року зможуть подорожувати по Німеччині без обмежень і карантинних заходів, використовуючи свій біометричний закордонний паспорт!

Чому? Джерело. 15 липня 2021 року рада ЄС додав Україну до списку країн, з яких рекомендується дозволити туристичні поїздки без обмежень, пов'язаних з COVID-19! Це офіційні рекомендації, засновані на епідеміологічну ситуацію в різних країнах.

16 липня 2021 року інститут ім. Роберта Коха також оновив список країн підвищеного ризику, Україна до списку не включили.

Все, що потрібно додатково - надати негативний ПЛР-тест перед вильотом до Німеччини, зроблений не раніше, ніж за 48 годин до дати вильоту.

Тому, пропонуємо не втрачати час і бронювати поїздки в Німеччину на мовні курси і канікули разом з SIMPLEX.UA вже зараз!

Індивідуальний підбір поїздки! ⭐

SIMPLEX - офіційний представник багатьох мовних шкіл і таборів в Німеччині. Заповніть форму і ми підберемо найкращі варіанти, зв'яжемося з вами, а в наслідку - забронюємо і організуємо поїздку.

Оцініть статтю:

Програму оцінили 14 людей
Це сталося після того, як Рада ЄС включив Україну в список країн, з яких рекомендується дозволити безвізовий в'їзд без обмежень пов'язаних з COVID-19 З 18 липня 2021 українці зможуть їздити до Німеччини без обмежень! | SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X