Імміграція в Канаду через освіту! Що потрібно знати?

14 жовтня 2020

Наші клієнти часто запитують, в якій країні реально залишитися після отримання освіти? Чи можлива імміграція в Канаду через навчання?

Насправді, вищу освіту в Канаді - це найпопулярніший спосіб імміграції серед студентів та молоді, адже це дозволяє плавно влитися в новий ритм, отримати канадський диплом і бути повністю готовим до життя і працевлаштування в новій країні.

імміграція в Канаду через освіту

5 переваг імміграції в Канаду через освіту

  1. Плавне інтеграція в нове суспільство. Під час навчання студент звикає до життя в країні, поступово розбирається у всіх сферах життя (відсутній ефект культурного шоку).
  2. Очевидна причина - престижний диплом. Закінчуючи університет, студент отримує сучасні знання і життєвий диплом, що дозволяє випускнику відразу працевлаштуватися.
  3. Відсутність мовного бар'єру. Для початку вам знадобиться знати англійську на рівні не менше B2, тобто вище середнього. Зате за час навчання ви обов'язково удосконалите англійська до рівня Нейт спікера.
  4. Максимально високі шанси на успішну імміграцію. Для іноземних випускників   умови імміграції практично найсприятливіші.
  5. Достатньо часу для прийняття важливих рішень. По-перше, під час навчання є можливість скорегувати свій шлях і уточнити спеціальність, якщо поточна вам вже не подобається, а по-друге у вас буде багато часу на пошук відповідного роботодавця.

Які мінуси в імміграції в Канаду через навчання?

Якихось серйозних мінусів практично немає. Можна назвати два найважливіших питання, про які потрібно подбати заздалегідь:

  1. Мотивація. Ви їдете здобувати вищу освіту, тому для початку потрібно розуміти, що ви правда цього хочете
  2. Навчання в Канаді платне . Тому потрібно розраховувати на бюджет в 15,000 - 20,000 канадських доларів щорічно

Поступайте гарантовано разом з фахівцями освітнього агентства SIMPLEX.UA! Ми допоможемо вам у всьому - від підготовки і вибору ВНЗ, до отримання візи і вильоту в країну.

Обрати канадський ВНЗ!

Яку програму вибрати і якої тривалості?

Щоб повною мірою скористатися перевагами отримання освіти в Канаді, ми рекомендуємо нашим клієнтам вибирати програми в акредитованих коледжах або університетах на 4 роки, з отриманням ступеня бакалавра.

Таких універсітетів-партнерів у нас понад 160, і в кожному ви знайдете десятки актуальних і сучасних спеціальностей. Це кращий варіант для хлопців 17-20 років.

Для студентів старшого віку можна порекомендувати вступ  на післядипломні програми тривалістю 2-3 роки..

Крім того, існують короткострокові Сертифікатні програми, тривалістю 2-3 семестри. Але для тих, хто планує залишатися в країні, ми такі програми вибирати не радимо. За цей час ви не встигнете знайти фундаментальні знання, та й робочу візу відкривають тільки на 1 рік, з-за чого імміграція в Канаду сильно ускладнюється.

Чи складно відкривати студентську візу?

Отримати студентську візу в Канаду реально, якщо ви виконуєте всі вимоги для її отримання та якщо ваша персона не викликає додаткових питань у працівників консульства.

Стандартно для отримання студентської візи в Канаду потрібно бути зарахованим до акредитованого канадський ВНЗ на відповідну навчальну програму, оплатити перший семестр навчання, надати або заповнити ряд стандартних документів і пройти медичну комісію.

Якщо з таким набором вимог у вас не виникає складнощів, то студентську візу вам повинні видати з дуже високою ймовірністю.

Вибрати спеціальність і університет? Успішно вступити? Отримати канадську візу? Підготуватися до навчання? Все це і навіть більше - разом з фахівцями освітнього агентства SIMPLEX.UA. звертайтеся!

Вибрати канадський ВНЗ!

Чи складно вчитися в Канаді? А якщо я не закінчу навчання?

Іноземним студентам потрібно серйозно ставитися до питання підготовки перед навчанням в Канаді, тому що вчитися буде не просто, як мінімум, на старті.

Пам'ятайте, що канадська система вищої освіти передбачає багато вашої самостійної роботи, ініціативи і самоорганізації. У Канаді ніхто постійно не стежить за вами, чи не " водить вас за ручку " і вже точно не буде контролювати виконання самостійних робіт та проектів.

Але все реально і 99% наших студентів прекрасно адаптуються до навчання вже на першому курсі. Вся важлива інформація про порядок навчання, поведінки, проживання та харчування, здоров'я і відпочинку вже давно прописана в кожному навчальному закладі і надається студентам на вимогу.

Якщо ж студент свідомо ухиляється від навчання, не виконує вимоги або   порушує закон, це загрожує перспективою так і не закінчити ВНЗ (Ми впевнені - це не про вас!)

Що робити після навчання? Як залишитися в Канаді?

Якщо ви вчинили на бакалаврат, то вже на третьому курсі навчання у вас з'являється можливість податися на ПМЖ (permanent residence) - це перший крок до імміграції.

До речі, при виборі спеціальності та університету, ми рекомендуємо придивитися до навчальних програм, в яких передбачена опція оплачуваного стажування ( Co-Op ). У таких програмах у студента буде можливість отримати цінний досвід роботи і практику за фахом.

Після успішного випуску, ви отримуєте диплом і подати на робочу канадську візу, яку видають на 3 роки. Протягом цього часу можна залишатися в країні з дозволом на роботу (work permit) і легально працювати за фахом. Цього більш ніж достатньо, щоб встигнути отримати досвід роботи, завести корисні контакти і почати побудову кар'єри.

Далі процес імміграції зовсім простий, так як вже через 3 роки після отримання ПМЖ (permanent residence) ви можете подавати документи на повноцінне громадянство.

Дізнайтесь більше!

Цікавить програма
Залиште номер телефону і ми передзвонимо вам найближчим часом!

Оцініть статтю:

Програму оцінили 11 людей
Наші клієнти часто запитують ✅ в якій країні реально залишитися після отримання освіти? Чи можна іммігрувати в Канаду через навчання? Так! І для цього потрібно всього лише ... Імміграція в Канаду через навчання, вищу освіту, навчання | SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X