Бізнес спеціальності - топ 30 кращих університетів світу

11 березня 2020

Безперечно, бізнес-спеціальності займають лідируючі позиції при виборі майбутньої професії. І це недарма, адже випускники, які закінчили курс управління бізнесом, ще до вступу знають, що користуватимуться великим попит у різних областях і зможуть побудувати блискучу кар'єру!

Топ бізнес спеціальностей

Диплом у галузі управління та бізнесу - це практичні навички ефективного керівництва цілою компанією або одним з її відділів.

Студенти, які вивчають бізнес-науки, зможуть працювати в галузі фінансів, економіки, бухгалтерського обліку, управління ресурсами, маркетингу та інших, обіймаючи посади менеджерів та аналітиків.

Тут ви отримуєте цінні навички в галузі управління бізнесом, фінансів, маркетингу, навички у вирішенні проблем, усних та письмових переговорах, аналітичному та критичному мисленні, плануванні та управлінні проектами.

Будь-якому підприємству, заводу або компанії, в якій галузі вони не працювали, необхідне ефективне управління. А за ефективним управлінням стоїть хороший керівник, який добре знає свою справу. Стати майстром своєї справи в бізнесі зможете і ви, отримавши освіту за кордоном за будь-якою з обраних бізнес-спеціальностей.

Підбір освітніх програм ⭐
Почніть вступ з SIMPLEX.UA! Заповніть опитування-заявку, щоб ми краще визначити варіанти програм, підготовки та план зарахування до ВНЗ для вас.

Основні бізнес напрямки та зарплати

Бухгалтерський облік

  • Бухгалтери готують фінансові, особисті та комерційні податкові звіти. Вони перевіряють всю фінансову документацію, щоб гарантувати їхню точність та контролювати фінансові операції бізнесу
  • Середня річна зарплата: від 69,000$

Продаж

  • Менеджери з продажу контролюють, навчають та організовують команду торгових представників для своєї компанії. Розробляють навчальні програми та аналізують дані, щоб встановити цілі продажу. Також багато менеджерів особисто представляють свою компанію або зустрічаються із клієнтами.
  • Середня річна зарплата: від 120,000$

Аналітичний менеджмент

  • Менеджери-аналітики досліджують структуру організації та створюють пропозиції щодо підвищення її ефективності. Також вони консультують менеджерів про те, як скоротити витрати, збільшити доходи та підвищити прибутковість.
  • Середня річна зарплата: від 82,000$

Маркетинг

  • Менеджери з маркетингу розробляють та планують маркетингові заходи для своєї компанії, у тому числі розробляють стратегії ціноутворення, стежать за тенденціями продуктів та проводять дослідження конкурентів.
  • Середня річна зарплата: від 129,000$

Фінанси

  • Фінансові аналітики працюють для юридичних та фізичних осіб, аналізуючи інвестиційні рішення. Вони дають поради щодо інвестування в акції та облігації, вимірюють історичні показники інвестицій при прогнозуванні майбутнього зростання.
  • Середня річна зарплата: від 84,000$

Підприємництво

  • Окрема галузь навчання, де народжуються майбутні бізнесмени. Це майстри на всі руки. Люди, які глобально дивляться на бізнес-процеси, знаходять нові шляхи розвитку, мають аналітичні та стратегічні компетенції, вміють створювати бізнес-плани та втілювати їх у реальність.
Підбір освітніх програм ⭐
Почніть вступ з SIMPLEX.UA! Заповніть опитування-заявку, щоб ми краще визначити варіанти програм, підготовки та план зарахування до ВНЗ для вас.

Топ-30 вузів світу з бізнес-спеціальностей

Наші фахівці зі вступу зібрали для вас список тридцяти престижних університетів, у яких ви точно отримаєте якісну бізнес-освіту.

Це добірка великих вузів із сучасною інфраструктурою, досвідченими практикуючими викладачами та хорошими зв'язками з компаніями та роботодавцями по всьому світу. Отже:

Університет Країна Вартість навчання на рік
1 London Business School Англія від 15,690 £ на рік
2 The London School of Economics and Political Science Англія від 17,500 £ на рік
3 Imperial College London Англія від 22,600 £ на рік
4 The University of Manchester Англія від 14,500 £ на рік
5 Aston University Англія від 14,950 £ на рік
6 Cranfield University Англія від 16,750 £ на рік
7 The University of Warwick Англія від 18,750 £ на рік
8 Durham University Англія від 16,905 £ на рік
9 University College Dublin Ірландія від 19,200 € на рік
10 Columbia University США від 31,000 $ на рік
11 Northwestern University США від 46,700 $ на рік
12 New York University США від 39,000 $ на рік
13 University of Chicago США від 48,760 $ на рік
14 Duke University США від 43,000 $ на рік
15 University of British Columbia Канада від 24,000 CAD на рік
16 University of Toronto Канада від 20,323 CAD на рік
17 Centennial College Канада від 13,280 CAD на рік
18 Conestoga College Канада від 14,600 CAD на рік
19 Wilfrid Laurier University Канада від 22,000 CAD на рік
20 Erasmus University Rotterdam Нідерланди від 6,300 € на рік
21 Tilburg University Нідерланди від 8,700 € на рік
22 University of Amsterdam Нідерланди від 8,800 € на рік
23 EU Business School кілька (Європа) від 12,900 € на рік
24 Vienna University of Economics and Business Австрія від 440 € на рік
25 Technical University of Munich Німеччина від 260 € на рік
26 Universität Mannheim Німеччина від 3,000 € на рік
27 BHMS Швейцарія від 28,900 ₣ на рік
28 Webster University Австрія від 20,600 € на рік
29 GISMA Business School Німеччина від 15,000 € на рік
30 The IUBH School of Business and Management Німеччина від 11,980 € на рік

Чому українському студенту варто отримувати бізнес-освіту за кордоном?

  1. Перспективність. Студенти навчаються у бізнес-професіоналів, стажуються та відвідують міжнародні заходи
  2. Підвищення конкурентоспроможності. Згідно з дослідженням Erasmus, 64% роботодавців воліють найняти співробітника з досвідом навчання за кордоном
  3. Можливість працювати та проживати за кордоном надалі. Якщо ви зацікавлені у проживання за кордоном, варто задуматися про здобуття освіти за кордоном. Студенти, які навчаються за кордоном, на 20% частіше переїжджають до іншої країни після закінчення навчання, ніж ті, хто навчався вдома
  4. Міжнародні зв'язки. Навчання за кордоном дає вам зв'язки, як ділові, так і студентські. Ви зможете познайомитися з людьми, які у майбутньому допоможуть вам у розвитку вашої кар'єри. Недарма ж кажуть, що ключовим елементом бізнесу є те, кого ви знаєте, і кого не знаєте.
Підбір освітніх програм ⭐
Почніть вступ з SIMPLEX.UA! Заповніть опитування-заявку, щоб ми краще визначити варіанти програм, підготовки та план зарахування до ВНЗ для вас.

Оцініть статтю:

Програму оцінили 22 людини
30 кращих університетів по бізнес спеціальностям, ✅ як поступати і де краще на них вчитися, ✅ скільки заробляють випускники бізнес спеціальностей, ✅ кращі вузи і факультети - розбираємося разом з Simplex Бізнес спеціальності - топ 30 кращих університетів світу| SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X