Магістратура в Нідерландах

11 листопада 2020

Якщо ви шукаєте можливість отримати   диплом магістра англійською мовою, якщо   у вашій свідомості квіти, Ван Гог і велосипед ідеально поєднуються між собою, а   неупереджені люди викликають у вас захоплення   -   то ви просто створені для навчання в Нідерландах!

Заробити великий і жирний плюс в своєму резюме, який відкриє перед вами кращі перспективи працевлаштування як в Україні, так і за її межами, ви зможете, поступово на магістратуру в Нідерландах.

Магистратура в Нидерландах

 

Чому магістратура в Нідерландах?

Причин вибрати магістратуру саме в Нідерландах величезна кількість. Ось деякі з них:

  1. Кар'єрні перспективи. Одне з найцікавіших переваг освіти в Нідерландах - можливість після випуску ще 12 місяців перебувати в країні і працювати за фахом. У працевлаштуванні дуже часто допомагають самі ВНЗ, які співпрацюють з великими міжнародними компаніями (KLM, Shell, Philips, Heineken і так далі)
  2. Відмінна якість навчання. Голландська система освіти вважається однією з найстаріших і шанованих у Європі. І в кращих традиціях британської освіти, тут звичайно роблять упор на самоосвіту і самодисципліну. Тому голландські дипломи прекрасно визнаються роботодавцями в усьому світі
  3. Доступна вартість навчання. Магістра в Нідерландах обійдеться вам, в середньому, від 8,000 до 20,000 € в рік, на відміну від тих же США або Англії (де ціни стартують від 20,000 € в рік).
  4. Безпека . Нідерланди вважаються однією з найбезпечніших і щасливих країн в світі у всіх відомих рейтингах. Це не дивно, якщо подивитися на високий рівень життя і освіти в країні
  5. Культура і історія . Студентів магістратури в Нідерландах приваблюють не тільки університети з багатою історією і академічний досвід, а й культурна сторона проживання в країні: від відвідування музеїв і галерей, до катання на човнах по знаменитих каналах. Нідерланди також мають відмінне транспортне сполучення без кордонів з ЄС, тому ви легко можете у вільний від навчання час відвідати інші частини Європи.

Як вибрати спеціальність і вступити?! ⭐

Фахівці освітнього агентства SIMPLEX.UA допоможуть вам вибрати спеціальність, ВНЗ, розібратися з термінами та вимогами, отримати візу і успішно вступити!

 

Магістра в Нідерландах для українців

Голландські університети приваблюють українських студентів невимушеним, сучасним підходом до освіти і актуальними спеціальностями з навчанням на англійській мові. А ще величезний плюс для українських студентів полягає в тому, що Голландія є однією з небагатьох європейських країн, в якій визнаються українські атестати і дипломи.

Найпопулярніші на сьогодні предметні області, які ви можете вивчати в Нідерландах:

  1. Природничі науки
  2. Комп'ютерні технології
  3. Інженерні науки
  4. Соціальні науки
  5. Бізнес-ступені

Вимоги під час вступу на магістратуру в Нідерландах

У кожного ступеня і університету будуть трохи різні вимоги до вступу, але з самого стандартного пакета документів вам знадобиться:

  • копія паспорта або ID-карти
  • мотиваційний лист англійською мовою
  • копії атестатів і оцінок за попереднім утворення
  • підтвердження знання англійської мови на рівні IELTS 6.5 балів або TOEFL 90 і вище

На деякі спеціальності можуть зажадати додаткові документи, такі як:

  • резюме
  • зразок академічної письмової роботи
  • портфоліо

Тривалість навчання на магістратурі

Магістратура в навчальних закладах Нідерландів може тривати від 1 до 3 років. Річна програма магістратури розрахована на більшість програм з економіки, соціальних і гуманітарних наук. За інженерії, комп'ютерних технологій і природничих наук магістри зазвичай вчаться 2 роки.

Формат навчання

Магістра в Нідерландах має свої яскраві особливості в процесі навчання. Тут прийнято стимулювати критичне мислення і самостійність студентів. Навіть під час лекцій викладачі не просто читають матеріал, а прагнуть створити діалог з аудиторією і дати простір для власних роздумів. Магістрам доводиться більшу частину матеріалів вивчати самостійно - це основна відмінність від бакалаврату в університетах Нідерландів , де процес навчання більше зав'язаний на викладачів.

SIMPLEX.UA допоможе вам вступити до магістратури! ⭐

Ми вже більше 10 років займаємося вступом українських студентів в університети Нідерландів і надаємо повний комплекс послуг - від підбору навчального закладу і спеціальності, до отримання студентської візи і виїзду на навчання.

 

Магістратура в Голландії - кращі університети

У Нідерландах є два основних типи університетів, що пропонують ступінь магістра:

  • Дослідницькі університети проводять новаторські і соціально значущі дослідження і зосереджені на теоретичних пошуках. Вони зазвичай пропонують більше академічних програм магістратури, ніж інші
  • Університети прикладних наук або hogescholen зосереджені на практичному навчанні по ряду предметів (включаючи мистецтво і гуманітарні науки). Тут не такий великий вибір магістерських програм, але вони є. Іноді з можливістю стажування або отримання іншого практичного досвіду

Якщо ви не знаєте, з чого почати пошук навчального закладу, ми рекомендуємо подивитися на список кращих університетів:

Програми

26 програм

University of Amsterdam
від 8,700 EUR на рік
Країна
Нідерланди
Дата
01 вересня 2025
Вік
17+
Місто
Амстердам
University of Twente
від 9,625 EUR на рік
Країна
Нідерланди
Дата
01 вересня 2025
Вік
17+
Місто
Енсхеде
The Hague University of Applied Sciences (THUAS)
від 9,889 EUR на рік
Країна
Нідерланди
Дата
01 вересня 2025
Вік
17+
Місто
Гаага
Fontys University of Applied Sciences
від 9,250 EUR на рік
Країна
Нідерланди
Дата
01 вересня 2025
Вік
17+
Місто
Ейндховен
The University of Groningen
від 13,100 EUR на рік
Країна
Нідерланди
Дата
01 вересня 2025
Вік
17+
Місто
Гронінген
Stenden University of Applied Sciences
від 9,730 EUR на рік
Країна
Нідерланди
Дата
01 вересня 2025
Вік
17+
Місто
Леєварден
Leiden University
від 13,400 EUR на рік
Країна
Нідерланди
Дата
01 вересня 2025
Вік
17+
Місто
Лейден

Все ще не знаєте, що вибрати?

Фахівці освітнього агентства SIMPLEX.UA допоможуть вам вибрати спеціальність, навчальний заклад, розібратися з термінами та вимогами, отримати візу і успішно вступит!

Оцініть статтю:

Програму оцінили 8 людей
Магістратура в голландських вузах ✅ приваблює українських студентів якісним підходом до освіти і кращими програмами з навчанням на англійській мові. Надходження на магістратуру в Нідерландах можливо безпосередньо або через підготовчі програми Магістратура в Нідерландах - вартість, надходження, університети| SIMPLEX.UA
Вся основна інформація у нашому Telegram чат-боті SIMPLEX.UA:
Відкрити telegram
X